Vanliga frågor

Vad gör jag om jag får Bonder / Sealer / Solver i ögat?

Skölj av produkten ur ögat och börja om. Det kan komma att svida något beroende på hur mycket du råkade få i ögat. Under våra tester har vi inte noterat ögonirriteration varken när de sitter på den egna fransen eller om man av misstag råkat få bonder i ögat. De personer som har testat produkterna har har varit allergiska mot vanligt salongs franslim.

Jag har känsliga ögon / bär linser, kan jag ändå använda fransarna?

Absolut, produkten har testats av personer med känsliga ögon och linsbärare utan att fransarna känts av eller irriterar ögonen.

Varför håller inte mina fransar?

Om du har följt instruktionerna och även sett till att klämma fransarna med pincetten varje morgon och de ändå inte håller kan det bero på följande:

  1. Du har möjligtvis produkter på ögonen som löser upp Bondern till exempel kräm eller något serum.
  2. Dina egna fransar är något för glesa, detta är vanligt vid till exempel inre och yttre ögonvrå. Då kan du dutta på Bonder direkt på fransklustret och även överlappa så att de sitter något ovanpå varandra som stöd.
  3. Bondern aktiverades inte fullt ut - du har möjligtvis inte väntat 30 sekunder.
  4. Du har för lite Bonder nära fransroten, testa att dutta även lite på fransklustret direkt om du är osäker på hur mycket som är rätt för just dina fransar.

Oljor behöver undvikas kring ögonpartiet om inte du avser att ta av dig fransarna. 

Vid kontakt med vatten eller ånga löses produkten upp något vilket gör att du behöver låsa fransarna på plats igen med Sealer.

Se våra videotips här: https://www.glowygoddess.com/blogs/stepbystep

Mina fransar är klistriga, vad ska jag göra?

Du har troligen använt för mycket av Bonder och för lite av Sealer. Sealer ska låsa Bondern, testa att applicera lite mer av det på pincetten och klämm ihop fransarna.

Efter ett par dagar blev det vitt på fransarna, varför?

Detta beror på att du har fått Sealer på fransarna istället för vid roten av fransarna. Använd litegrann av Solvern och borsta sedan igenom med extra borsten för att ta bort detta men undvik att få Solver på fransraden så att du inte löser upp fransarna helt.

Kan jag använda detta om jag har fransförlängning?

I teorin ska det gå att fylla ut kala partier. Dock är det inget vi i dagsläget kan rekommendera då vi inte vet hur våra produkter kan reagera med redan existerande franslim.

Kan jag ha kvar fransarna om jag ska på ansiktsbehandling?

Ja, men ånga kommer troligtvis att lösa upp de något så se till att Seala på nytt direkt efter din besöket.

Är Franskitet vattenfast?

Fransarna tål vatten efter 24 timmar, det går exempelvis utmärkt att ha dessa på SPA vilket vi har testat i flera omgångar. Dock behöver de Sealas på nytt. Vi rekommenderar dock inte att ha de på sig om man ska bada i bassäng med klorin i.

Hur förvarar jag kitet bäst?

Rumstemperatur (20-21 grader). Lägg ner de i medföljande box i en låda om möljigt och undvik att ha de liggandes nära fönster då drag kan kyla ner produkterna.

Hur länge håller Bonder / Sealer / Solver

Hållbarheten är två månader efter öppningsdatum. Om du märker att Bondern torkat så kan det vara att rumstempraturen är för kall. Du kan droppa lite linsvätska för att återaktivera den.

Hur returnerar jag eller byter en vara?

Det går att returnera obrutna förpackningar inom 14 dagar. Om du önskar göra en retur eller byta något, vänligen maila oss påinfo@glowygoddess.comså hjälper vi dig vidare.

Kan jag beställa en viss del av kitet separat?

Vanligtvis inte men det skadar aldrig att fråga så maila gärna till info@glowygoddess.com. Märker vi att flera kunder efterfrågar samma sak kan vi lösa det!

Kan jag ångra mitt köp?

Ja, distansköpslagen ger dig 14 dagars ångerrätt, dock gäller detta endast för obruten förpackning, extra viktigt att tänka på det här då vi inte kan ta emot brutet franskit/hudvård & smink av hygienskäl

Hur lång leverantsid har ni?

1-3 arbetsdagar inom Sverige. Inom EU 3-7 arbetsdagar.

Går det att spåra mitt paket?

Ja, du bör ha fått ett e-postmeddelande med ett spårningslänk. Saknar du detta, vänligen maila oss snarast info@glowygoddess.com

Vad finns det för fraktalternativ?

Postnord

Vad kostar frakten?

Gratis vid beställningar över 99 kronor. Returfrakt är något du som kund får stå för själv, vi kräver bara att det är spårbart och mailat innan det returneras till oss.

Vilka länder levererar ni till?

Samtliga inom EU. För leverans utanför EU maila oss så att vi kan räkna ut fraktkostnaden åt dig info@glowygoddess.com

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Klarna, PayPal, Mastercard, Visa m.fl

Är era produkter veganska?

Självklart

Innehåller era produkter gluten / latex / allergener?

Nej

Testar ni på djur?

Nej, aldrig

Innehåller era produkter Mica eller Talc?

Nej