Köp & Leveransvillkor

 

Allmänt

För att genomföra ett köp på glowygoddess.com (vidare benämnt Webbsidan) krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på glowygoddess.com godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses Glowygoddess / Plush & Pillow Sweden.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i svenska kronor (SEK) inklusive moms men exklusive frakt. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.

Att beställa och betala via glowygoddess.com är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

  1. Kortbetalning med VISA eller MasterCard 
  2. Paypal 
  3. Apple Pay
  4. Google Pay
  5. Klarna

Varje genomförd och godkänd beställning genererar en orderbekräftelse till den, i beställningen, angivna e-postadressen. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under Skräppost. Vi reserverar oss för eventuella pris- och tryckfel. Vid uppenbart felaktigt prissatta produkter förbehåller vi oss rätten att avbryta beställningen, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning

KORTBETALNING

Kortbetalningar sker i system som uppfyller krav enligt säkerhetsstandarden PCI-DSS. 

Du kan välja att betala hela ordervärdet med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Det tillkommer inte någon kortavgift. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet.

Glowygoddess förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt samt att ändra betalsätt om det som Kunden valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet eller Kunden inte godkänns för det valda betalsättet.

Erbjudanden

Glowygoddess kan från tid till annan erbjuda olika typer av kampanjer och erbjudanden på Webbsidan. Specifika villkor kan gälla för dessa kampanjer vad avser exempelvis tid då kampanjen gäller och vilka varor som omfattas av kampanjen. Glowygoddess förbehåller sig rätten att när som helst återkalla sådana kampanjer varvid dessa Villkor gäller utan ändringar. Glowygoddess förbehåller sig rätten att neka eller ändra en Kunds beställning vid misstanke om oegentligheter i samband med Kundens utnyttjande av kampanjen eller erbjudandet.

Frakt och leveranser

Inom Sverige erbjuder vi frakt kostnadsfritt om ordervärdet överstiger 99 kr, i annat fall 49 kr. Leveranstiden är vanligen 1-4 helgfria vardagar förutsatt att Postnord / Schenker inte orsakar förseningar. Glowygoddess ansvarar inte för postens förseningar. Ombud på mindre orter har ibland begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Tänk på att det vid t.ex. julhandel och andra högtider eller stora kampanjer kan uppstå förseningar. Nedan följer en lista över de fraktsätt som Glowygoddess erbjuder.

Eventuella avgifter för respektive fraktsätt visas i kassan.

Schenker & Postnord
Paketet levereras till närmaste utlämningsställe. Du kan även aktivt välja ett specifikt utlämningsställe som du föredrar genom att klicka på Välj. Mottagaren behöver kunna uppvisa giltig legitimation.

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail, innehållande kollinummer och spårningslänk. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

Förutom Sverige levererar vi till samtliga länder i Europa. För beställning och leverans till länder utanför Sverige: kontakta oss via info@glowygoddess.com

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 49 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Skulle Glowygoddess av någon anledning inte kunna leverera Kundens beställning innan utlovad leveranstid meddelas Kunden detta genom e-post eller telefon. Om varorna är försenade mer än sju arbetsdagar har Kunden rätt att häva köpet genom att kontakta kundtjänst på info@glowygoddess.com. Om Kunden redan betalat för varorna återförs beloppet till det konto som belastas vid köptillfället. Annan ersättning än återbetalning utgår dock inte vid en leveransförsening.

Risken för varan övergår till Kunden när den mottagit sin beställning från Glowygoddess. Kunden åtar sig att direkt vid mottagandet undersöka varan för att verifiera att denna är riktig och felfri.

Ångerrätt 

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i oskadad originalförpackning med tillhörande emballage. Öppnade eller använda smink, hudvårds- och hygienprodukter (fransförlängning hemma kit) återtas inte av hygienskäl. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt.

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Efter att du meddelat oss att du önskar returnera har du enligt lagen om distansavtal 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig, samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. 

Vill man använda Konsumentverkets officiella ångerblankett så finner man den här

Retur- och Reklamationsinstruktioner

Har du ångrat ditt köp så gör du en Retur. Har du fått en skadad produkt eller saknar en produkt i din order så gör du en Reklamation. Observera att vi inte har någon “nöjd kund-garanti”. Detta innebär att vi ej godkänner returer/ reklamationer av produkter som du använt men som ej lever upp till dina förväntningar. Vid eventuell allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att man provar en ny produkt på en liten yta (exempelvis på handleden) och väntar i 24h för att se om man får någon reaktion.

  1. För att registrera en retur- eller reklamationsförfrågan kontaktar du oss på info@glowygoddess.com
  2. Ange det aktuella ordernumret för de varor du önskar returnera/reklamera
  3. Ange antal samt retur/reklamationsorsak
  4. För att snabba på reklamationshanteringen kan bifoga en bild av aktuell skada/reklamationsorsak när du skickar e-post till info@glowygoddess.com

Efter registrerad retur- eller reklamationsförfrågan kommer du att kontaktas via mail för vidare instruktioner angående ditt ärende. Kund står själv för retur och spårbart fraktalternativ måste användas. Vi ersätter inte eventuella egna fraktkostnader.

Behöver du hjälp att registrera din retur eller reklamation så går det bra att kontakta vår kundtjänst för assistans.

Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning, vilket bland annat innefattar risken att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Garanti och reklamationsrätt

Om du vill reklamera en produkt registrerar du reklamationen enligt instruktionen ovan. Eventuellt fel på en vara skall anmälas snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid. 

Glowygoddess tar inte ansvar för fel som uppkommit på grund av skada, slitage eller vanvård.

Garanti- och reklamationsrätt gäller endast mot uppvisande av kvitto. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi inte har någon nöjdhetsgaranti. 

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Länk till EU:s gemensamma tvistlösningssida hittar du här.  

Allmänna reklamationsnämnden 

Box 174

101 23 Stockholm 

Länkar på webbsidan 

Glowygoddess kan länka från webbsidan till andra webbplatser som ligger utanför Glowygoddess kontroll. Glowygoddess försöker säkerställa att Glowygoddess enbart länkar till webbplatser som delar Glowygoddess personuppgifts- och säkerhetsföreskrifter enligt Integritetspolicyn. Glowygoddess är dock inte ansvarigt för skydd eller sekretess av information eller personuppgifter som Kunden tillhandahåller på andra webbplatser.

Villkorsändringar

Glowygoddess förbehåller sig rätten att göra ändringar i Villkoren när som helst i tiden och utan Kundens föregående godkännande. Varje sådan ändring publiceras på Webbsidan. Ändringar gäller från det att Kunden har accepterat Villkoren genom nytt köp eller besök på Webbsidan alternativt 10 dagar efter det att Glowygoddess informerat Kunden om ändringarna.

Glowygoddess är ett varumärke som ägs av företaget Plush & Pillow Sweden.

Företagsinformation:

Plush & Pillow Sweden

Ynglingagatan 15, 

113 47 Stockholm

Org.nr: 969772-7866

Bestämmelsernas giltighet

Om en eller flera bestämmelser i dessa Villkor är ogiltiga eller döms ut som verkningslösa av någon domstol eller tillsynsmyndighet ska detta inte påverka återstående bestämmelsers giltighet.

Service

Vi har mycket omsorgsfullt valt ut våra samarbetspartners och erbjuder förstklassiga professionella produkter. Kontakta oss gärna för mer information. Kundtjänst: info@glowygoddess.com Vi besvarar dina frågor angående ditt köp inom 48 timmar (helgfri vardag), i annat fall får du meddelande om fördröjning. Övriga frågor besvarar vi snarast möjligt med ambitionen att du ska ha ett svar inom 48 timmar.

 

Personuppgiftspolicy

Läs vår integritetspolicy här: https://www.glowygoddess.com/pages/information-om-hantering-av-personuppgifter